top of page

Over Isolatie Maatwerk Specialist 

Isolatie Maatwerk Specialist B.V. is dé partner in elk soort maatwerk dat met isolatietechniek te maken heeft.  

 

Wij zijn de specialist in het maken van op maat gemaakt isolatiemateriaal, voornamelijk voor de nichemarkt utiliteitsgebouwen. U zou ons kunnen omschrijven als de toeleverancier van isolatiemateriaal voor de binnen afbouw, oftewel de (klimaat)plafond- en wandensector.  

 

De naam Isolatie Maatwerk Specialist is voor u waarschijnlijk nieuw. Echter hebben wij al meer dan vijfentwintig jaar ervaring binnen deze sector door onze jarenlang opgedane kennis en expertise vanuit Combi-Made VOF, waarmee wij voorheen de markt mee bedienden.  

 

Ons op maat gemaakte isolatiemateriaal wordt op de productielocatie, gevestigd op de Oudecampsweg 25A in De Lier, geproduceerd. Het isolatiemateriaal, oftewel de minerale wol, wordt op elke gewenste maat gemaakt voor u. Minerale wol is de algemene aanduiding van twee soorten isolatiemateriaal, namelijk glaswol en steenwol. Vervolgens wordt dit in vlam vertragende, micro geperforeerde folie ingeseald.  

 

Assembleren van A tot Z behoort ook tot onze mogelijkheden. Klanten kunnen de diverse benodigde componenten aanleveren, waaronder ook de metalen klimaatplafonds. Wij zorgen vervolgens dat dit kant en klaar op maat gemaakt eindproduct bij de klant wordt afgeleverd om daar gemonteerd te worden. 

 

Kortom, niks is ons te gek! 

isolatie materiaal verpakt in vlamvertragende folie van isolatie maatwerk specialist in de lier
bottom of page